kurofluid

welcome to the wonderland, be nice and kind, and I won't bite

joint project

after, ditambahkannya imsookbin alias saya ke dalam blog ini, maka ini akan jadi blog joint venture antara saya dan @fafaaaw, so, enjoy aja, gabakal banyak yang berubah karena dari awal berdirinya blog ini aku udah banyak bantuin tuh anak.

mungkin bakal ada ff yang joint-annya aku ama fafa, so jangan kaget kalok emang itu stylenya bukan ke aku dan ke fafa.

may enjoy the new KUROFLUID!

what's with it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

it’s all under copyright dude~

Protected by Copyscape Unique Content Check

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: