kurofluid

welcome to the wonderland, be nice and kind, and I won't bite

the Goojeong Stories Franchise

soo, after a somewhat long period of no writings, I came back!!!

Project ku pertama nyelesaiin fianced, terus aku ama Sookbin-eonnie mau bikin project berdua lagi…

titled

the GOOJEONG STORIES FRANCHISE

nothing sih, cuma kayak cerpen, drabble, blablabla gitu. Jadi ceritanya Goojeong High itu sekolahnya para idol gitu, dengan penambahan tokoh yang lain juga. Udah pada liat Mortals? Nah disitu settingnya di Goojeong High. Ntar boleh pada request pengen jadi siapa dijodoin sama siapa di sono. Yang udah official couple disitu ada:

Choi Minho – Go Atha

Lee Jinki aka Onew – Yoon Anna

Nah, selain berdua itu boleh milih. Well then, whatever, see ya!

-fafacintamakan aka fafacintamakaan aka fafa aka faciikan aka cicik aka cikan

Advertisements

what's with it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

it’s all under copyright dude~

Protected by Copyscape Unique Content Check

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: